Javni natečaj za zasedbo dveh prostih uradniških delovnih mest občinski redar (Ž/M) v Skupni občinski upravi SAŠA regije (SOU SAŠA), v Službi medobčinske inšpekcije, redarstva in varstva okolja

Rok/Zaključek: 08/11/2023

Kontaktna oseba:
Sonja Glažer
T: 03 8961 748
E: info@velenje.si

Mestna občina Velenje je na svoji spletni strani in zavodu za zaposlovanje dne 23. oktobra 2023 objavila javni natečaj za zasedbo dveh prostih delovnih mest občinski redar (Ž/M) v Skupni občinski upravi SAŠA regije (SOU SAŠA), v Službi medobčinske inšpekcije, redarstva in varstva okolja, v katerem je bil določen rok za prijavo 14 dni, to je do vključno 6. novembra 2023.

Na spletni strani Zavoda RS za zaposlovanje se je v objavi navedenega javnega natečaja izvedel popravek, in sicer se je spremenila rubrika »Urnik dela«, ki se pravilno glasi: večizmensko, saj je delovni čas na delovnem mestu občinski redar je neenakomerno razporejen, delo poteka v treh izmenah, tudi med vikendi in prazniki.

Zaradi ponovne objave javnega natečaja prične rok za prijavo ponovno teči dne 26. oktober 2023 in se izteče dne 8. november 2023.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content