Uprava Mestne občine Velenje že skoraj dvajset let skrbi za arhiv promocijskih fotografij mesta, s katerimi želi prikazati in ohraniti spomin na pestro življenje lokalne skupnosti skozi čas, njene prireditve, dosežke in ambiente. V ta namen smo preko našega spletnega portala skoraj 10 let organizirali fotografski natečaj Fotografija meseca Velenje, namenjen tako ljubiteljskim kot profesionalnim fotografom z rednimi mesečnimi odkupi materialnih avtorskih pravic prvih treh nagrajenih fotografij. Ob sočasnem odkupu namenskih fotografij, ki so jih za potrebe dokumentiranja in arhiviranja dogodkov posneli različni avtorji, smo ustvarili obsežno zbirko posnetkov, katere del delimo z vami na spletnem portalu Google Foto.  Upamo in želimo, da bodo z objavo odkupljenih fotografij preko tega portala deležni ustrezne promocije tudi objavljeni avtorji, ki na ta način v množici fotografov gotovo dosežejo boljšo vidnost in prepoznavnost.

POMEMBNO

Objave posnetkov so namenjene zgolj promociji mesta in občine Velenje v različnih medijih. Uporaba je dovoljena ob vidni navedbi avtorice ali avtorja fotografije, ki je razviden v dveh korakih – 1.) Kliknite na želeno fotografijo in 2.) ko se ta poveča, kliknite v zgornjem desnem robu na ikono “i”, kjer se izpiše izhodiščno ime datoteke – v njenem začetku imena najdete ime in priimek avtorice oz. avtorja. V primeru kakršnih koli nejasnosti oz. želje po dodatnih informacijah ali fotografijah z drugačnimi vsebinami nas prosimo kontaktirajte na naslov info@velenje.si oz. na telefon 03 8961 630.

Fototeka odkupljenih promocijskih fotografij MO Velenje trenutno vsebuje preko 400 fotografij, ki smo jih za lažje iskanje razvrstili v 4 kategorije:
Skip to content