Z dobrodelnim dogodkom smo v Velenju do sedaj zbrali več kot 88 tisoč evrov

Na dobrodelnem dogodku Velenje pomaga, ki smo ga pripravili na Visti, je več kot 700 nastopajočih pripravilo deveturni program, v katerem je uživalo več kot 3.500 obiskovalcev. Za prizadete v poplavah, naše občane in sosede iz Savinjske in Koroške regije, smo do sedaj zbrali več kot 88 tisoč evrov, sredstva pa je še vedno mogoče donirati do konca meseca oktobra. 

Sredstva lahko še vedno donirate na transakcijski račun: MZPM VELENJE (Aškerčeva 21, Velenje), TRR pri NLB: SI56 0242 6001 1465 352, koda namena: CHAR, namen plačila: donacija Velenje pomaga, sklic/referenca: SI00 2023-1.

Mogoče je donirati tudi preko SMS sporočil, in sicer tako, da pošljete VELENJEPOMAGA5 na 1919.

Iskrena zahvala vsem velenjskim javnim zavodom za organizacijo dogodka, moderatorjem, nastopajočim (velenjskim otrokom, učencem, dijakom, plesnim šolam in glasbenim ustvarjalcem), učiteljem in mentorjem, donatorjem in sponzorjem, gostincem na dobrodelni Promenadi okusov ter vsem, ki ste prispevali k uspešni izvedbi dogodka. Prav tako zahvala vsem obiskovalcem, ki ste prispevali s plačilom vstopnine.

O poteku dobrodelne akcije bomo še obveščali.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content