Vstopnice za dobrodelni dogodek »Velenje pomaga« že v prodaji

Mestna občina Velenje bo v sodelovanju z velenjskimi javnimi zavodi v soboto, 7. oktobra 2023, od 12. ure dalje na Visti organizirala velik dobrodelni dogodek, na katerem bodo nastopili velenjski otroci, učenci, dijaki in prostovoljci Šolskega centra Velenje, plesne šole in znani glasbeni ustvarjalci. Vsa zbrana sredstva bomo namenili našim občanom in ljudem iz Savinjske ter Koroške regije, ki pomoč najbolj potrebujejo za sanacijo škode po neurjih in poplavah.

Vstopnice za dobrodelni dogodek po ceni 5 evrov za odraslo osebo (nad 15 let) že lahko kupite na več prodajnih mestih: v Domu kulture Velenje, kjer ima sedež Festival Velenje, Knjižnici Velenje in prostorih Zavoda za turizem Šaleške doline v Vili Bianci. Karte, ki bodo veljale kot vstopnica na prizorišče dogajanja, bodo na voljo na vseh večjih dogodkih v mesecu septembru: Promenada okusov, Pikin festival, praznični koncert idr. Izdelali smo tudi velik rumen hranilnik v obliki srca, v njem pa bomo zbirali prostovoljne prispevke. Vabimo vse, tako občane kot obiskovalce mesta, da darujejo dobrodelni prispevek in tako skupaj pokažemo, da nam je mar – SKUPAJ NAPOLNIMO SRCE. Hranilnik bo postavljen na različnih lokacijah večjih prireditev, kjer se bodo prodajale tudi vstopnice za dobrodelni dogodek.

Sredstva za naše občane in občane sosednjih občin pa lahko donirate že danes na transakcijski račun: MZPM VELENJE (Aškerčeva 21, Velenje), TRR pri NLB: SI56 0242 6001 1465 352, koda namena: CHAR, namen plačila: donacija Velenje pomaga, sklic/referenca: SI00 2023-1.

Do 31. oktobra je mogoče donirati tudi prek SMS sporočil na kratko številko 1919 s ključno besedo VELENJEPOMAGA5.

Dobrodelni dogodek na Visti bo potekal kot celodnevno glasbeno-plesno dogajanje, na katerem bodo nastopili Glasbena šola Fran Korun Koželjski Velenje, Vrtec Velenje, Združeni zbor velenjskih osnovnih šol, Pihalni orkester Premogovnika Velenje, Rudarski oktet, Plesna šola Spin, plesna šola M-Dance, Alya, Amaya – Maja Keuc, BQL Rok, Chateau – Matjaž in Zvone, Til Čeh, Maraaya, Matjaž Jelen, Mrigo, Natalija Verboten, Nina Pušlar, Potepini, Robert Goter, Sanja Mlinar Marin, Stil – Domen Kumer, Tanja Lončar, 6Pack Čukur idr.

V sklopu dogodka bo potekala tudi kulinarična tržnica, ki bo potekala od 12. ure dalje, Športna zveza Velenje pa bo za najmlajše obiskovalce pripravila številne športne aktivnosti. V primeru slabega vremena bomo dogodek pripravili v Rdeči dvorani Velenje.

Pomagajmo tudi mi! Napolnimo srce!

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content