Javni žreb plakatnih mest za lokalne volitve

Skladno z Odredbo o določitvi plakatnih mest za brezplačno nameščanje plakatov in pogojev za pridobitev pravice do uporabe plakatnih mest v času volilne za lokalne volitve 2022 v Mestni občini Velenje bo javni žreb lokacij plakatov potekal v sredo, 19. oktobra, ob 14. uri v sejni dvorani Mestne občine Velenje, Titov trg 1, Velenje.

V Uradnem vestniku Mestne občine Velenje št. 19/2022 smo objavili Odredbo o določitvi plakatnih mest za brezplačno nameščanje plakatov in pogojev za pridobitev pravice do uporabe plakatnih mest v času volilne kampanje za lokalne volitve 2022 v Mestni občini Velenje. V času volilne kampanje bo občina zagotovila 20 oglaševalskih mest, na katerih bodo postavljeni panoji, ki jih zagotovi Mestna občina Velenje. Lokacija plakatov za posameznega organizatorja volilne kampanje se določi z javnim žrebom.

Organizatorji volilne kampanje so dolžni do vključno ponedeljka, 17. oktobra, v glavno pisarno Mestne občine Velenje, Titov trg 1, 3320 Velenje, pisno sporočiti namero za sodelovanje v volilni kampanji. V nameri je potrebno navesti ime, priimek in kontakt odgovorne osebe organizatorja volilne kampanje.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content