Županov sprejem v zahvalo velenjskim prostovoljcem

Velenje, prepoznavno po prostovoljstvu, solidarnosti in medsebojni pomoči, vstopa v čas praznovanja občinskega praznika. Ta četrtek, 31. avgusta, ob 17. uri pripravljamo na Visti velik županov sprejem s športnimi igrami za velenjske prostovoljce, gasilce, člane društev s področja civilne zaščite in reševanja, krvodajalce, policiste in mestne redarje.

V Velenju imamo veliko srčnih Velenjčank in Velenjčanov, ki so vedno pripravljeni pomagati pomoči potrebnim. V zadnjem obdobju so s svojo požrtvovalnostjo in solidarnostjo to ponovno dokazali gasilci, člani različnih enot civilne zaščite in tudi številni posamezniki, zato je prav, da se kdaj skupaj podružimo in poveselimo. Sprejem, ki ga pripravljamo na Visti, se bo začel športno – s športnimi igrami, ki jih bo pripravila Športna zveza Velenje, v nadaljevanju pa bo za zabavo poskrbel ansambel Dar.

V Mestni občini Velenje, ki je že več let tudi nosilka naziva prostovoljstvu prijazna občina, se resnično trudimo z vsestranskim spodbujanjem prostovoljstva in prostovoljskih organizacij, razvojem prostovoljstva pri mladih ter zaposlovanjem mentorjev prostovoljcev. Podpiramo tudi več projektov, ki lajšajo stiske socialno ogroženih.

V Velenju bomo 7. oktobra organizirali tudi velik dobrodelni koncert, sredstva pa namenili pomoči potrebnim po poplavah in neurjih v SAŠA regiji in na Koroškem. Že sedaj vas vabimo, da se ga udeležite.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content