Župan čestital uspešnim karateistom Karate kluba Velenje

Konec maja sta v Turčiji potekala 59. člansko evropsko prvenstvo in parakarate prvenstvo 2022. Prvenstva se je udeležila tudi članica Karate kluba Velenje in parareprezentantka Diandra Bekčić, ki je nastopila v kategoriji K21 kata para in z dvema nastopoma v izjemno močni konkurenci osvojila bronasto odličje.

Med 3. in 5. junijem 2022 je v Srbiji potekalo Balkansko prvenstvo za otroke, člane in veterane. Slovenijo in Velenje je zastopalo tudi 7 članov Karate kluba Velenje in reprezentantov Karate zveze Slovenije: Lana Jovanović, Val Štefanič, Gal Jelen, Nika Rudolf, Adam Pašić, Gal Očko in Pia Cesar. Na tekmovanju so dosegli zelo dobre rezultate. Pia Cesar je prvič v zgodovini kluba in Slovenije osvojila člansko balkansko medaljo v katah.

Mestna občina Velenje je ponosna na Karate klub Velenje, ki je uspešen v lokalnem, državnem in mednarodnem merilu. Župan Peter Dermol in predsednik Športne zveze Velenje Bogdan Plaznik sta mladim karateistom čestitala za dosežke, za njihovo vztrajnost, borbenost in promocijo našega mesta ter jim zaželela mnogo uspehov tudi v prihodnje.

Predsednik Karate kluba Velenje Matjaž Cesar se je županu zahvalil za podporo občine in odlične pogoje, ki jih občina zagotavlja za treninge in delo z mladimi športniki.

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content