Župan bo sprejel odlične učence in dijake

V sredo, 15. junija, bo ob 18. uri župan Mestne občine Velenje Peter Dermol v Domu kulture Velenje sprejel učence velenjskih osnovnih šol in dijake Šolskega centra Velenje, ki so bili v vseh letih šolanja odlični. Seveda so na sprejem vabljeni tudi njihovi starši in učitelji ter profesorji. Letos imamo 74 odličnih devetošolcev in 31 odličnih srednješolcev, skupaj jih je 105. Vsi bodo prejeli knjižna darila, dogodek pa bo popestrila glasbena skupina Šolskega centra Velenje Žugam ti s pestjo.

Na vseh osnovnih šolah v Mestni občini Velenje je ob koncu šolskega leta 2021/2022 skupno 74 učencev – devetošolcev, ki so med 3. in 9. razredom dosegli učni uspeh s povprečno oceno med 4,5 in 5. To pomeni, da je ta izjemen uspeh doseglo 24,74 % letošnjih devetošolcev.
Na šolah Šolskega centra Velenje je letos skupaj 31 dijakov zaključnih letnikov, ki so v vseh letih srednješolskega izobraževanja dosegli odličen uspeh.

Na sprejem prijazno vabimo tudi predstavnike medijev!

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content