Župan bo sprejel odlične učence in dijake

V sredo, 19. junija, bo ob 18. uri župan Mestne občine Velenje Peter Dermol v Domu kulture Velenje sprejel učence velenjskih osnovnih šol in dijake Šolskega centra Velenje, ki so bili v vseh letih šolanja odlični. Na sprejem vabimo tudi njihove starše in učitelje ter profesorje. Letos imamo 94 odličnih devetošolcev in 32 odličnih srednješolcev, skupaj jih je 126. Vsi bodo prejeli priznanja in vsak dve kino vstopnici Kina Velenje za ogled filmske predstave po svoji izbiri. Dogodek bo zagotovo polepšala glasbena skupina LPS.

Na vseh osnovnih šolah v Mestni občini Velenje je ob koncu šolskega leta 2023/2024 skupno 94 učencev – devetošolcev, ki so med 3. in 9. razredom dosegli učni uspeh s povprečno oceno 4,5 in 5. To pomeni, da je ta izjemen uspeh doseglo 27,48 % letošnjih devetošolcev.

Na šolah Šolskega centra Velenje je letos skupaj 32 dijakov zaključnih letnikov, ki so v vseh letih srednješolskega izobraževanja dosegli odličen uspeh.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content