Župan bo gostil starejše občane in občane z različnimi oviranostmi

Oktober je mesec, ki ga zaznamuje mednarodni dan starejših in ker smo pred dnevi slavili tudi občinski praznik je to priložnost, ko župan Mestne občine Velenje Peter Dermol vsako leto na sprejem povabi vse starejše občanke in občane naše občine in tudi vse naše invalide. V ponedeljek, 3. oktobra, jih bo tako ob 17. uri sprejel v Domu kulture Velenje.

Velenje je starosti prijazno mesto in občina po meri invalidov. Zavedamo se, da so starejši in občani z različnimi oviranostmi za lokalno skupnost še kako pomembni. Vse leto sodelujemo pri različnih projektih in skupaj sooblikujemo življenje v našem mestu, županov sprejem pa je namenjen predvsem druženju in sprostitvi. V kulturnem programu bodo nastopili svetovna prvakinja v igranju diatonične harmonike Tjaša Lesjak s sestro Emo Lesjak ter še en glasbeni virtuoz in prav tako svetovni prvak v igranju diatonične harmonike Robert Goter.

Prijazno vabimo, da se sprejema udeležijo tudi predstavniki medijev!

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content