Zbiranje vlog za prijavo škode zaradi posledic suše v letu 2022

Mestna občina Velenje je že v avgustu, na podlagi Sklepa o ocenjevanju škode v tekoči kmetijski proizvodnji zaradi posledic suše v letu 2022, pozvala kmetijske pridelovalce k oddaji vlog za prijavo škode. Ker se rok za oddajo vlog izteka, ponovno pozivamo vse kmetijske pridelovalce, ki vloge še niso oddali, da to storijo čim prej. Rok za prijave se izteče v petek, 23. septembra 2022.

K izpolnjenemu in podpisanemu obrazcu 2 je potrebno priložiti kopijo geoprostorskega obrazca za prijavo vlog in zahtevkov na površino, ki je sestavni del zbirne vloge za leto 2022. Na tej prilogi je potrebno obvezno navesti dejansko stopnjo poškodovanosti posamezne kulture, pri kulturi travinja pa tudi vrsto travinja (dvokosni, tri-ali več kosni travniki, pašno kosni travniki …)

Za vse dodatne informacije lahko pokličete Mojco Kodrič iz Urada za urejanje prostora Mestne občine Velenje na telefonsko številko 03 8961 690 ali pošljete elektronsko sporočilo na naslov mojca.kodric@velenje.si.

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content