Zaradi tehničnih težav podaljšujemo javni razpis za naj prostovoljca in naj prostovoljsko organizacijo za 2023

Zaradi tehničnih težav, ki jih je imel Mladinski svet Velenje z domeno za en teden podaljšujemo Javni razpis za naj prostovoljca/prostovoljko in naj prostovoljsko organizacijo v Mestni občini Velenje za 2023. Nov rok za oddajo prijav je 16. maj. Mladinski svet Velenje, Mladinski center Velenje in Mestna občina Velenje, pod častnim pokroviteljstvom župana Mestne občine Velenje Petra Dermola, smo 6. aprila objavili javni natečaj, preko katerega bo komisija na podlagi prijav izbrala naj prostovoljko/prostovoljca in naj prostovoljsko organizacijo leta 2023 v Mestni občini Velenje.

Javni natečaj za izbor naj prostovoljcev je objavljen na spletni strani Mladinskega centra Velenje: www.mc-velenje.si in občinski spletni strani www.velenje.si (za občane/javne objave in razpisi). Naj prostovoljka/prostovoljec bo prejel za nagrado darilni bon v višini 300 evrov, naj prostovoljska organizacija pa darilni bon v višini 1.000 evrov.

Naj prostovoljce bomo razglasili na dogodku, ki ga bomo pripravili 14. junija.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content