Zaradi sanacije plazu predvidena popolna zapora ceste Dobrna–Janškovo selo–Vinska Gora

V lanskih neurjih je prišlo do več plazov na območju Mestne občine Velenje, med drugim tudi na cesti Dobrna–Janškovo selo–Vinska Gora. V prihodnjem tednu bo zaradi začetka sanacijskih del potrebna popolna zapora ceste.

V sklopu sanacije po lanskih neurjih na območju Mestne občine Velenje trenutno potekajo dela na sedmih plazovih. Predvidoma v prihodnjem tednu, odvisno od vremenskih razmer, bodo izvajalci začeli z deli na cesti Dobrna–Janškovo selo–Vinska Gora. Na zgornji strani ceste bo izvedena 35 metrov dolga kamnita zložba, ki bo nudila potrebno oporo in stabilizacijo terena. Po zaključku del bo sanirana tudi cesta, kar bo zagotovilo dodatno varnost.

Zaradi zahtevnosti del in zagotavljanja varnosti bo na tej cesti vzpostavljena popolna zapora. Pozivamo vse udeležence v prometu, da upoštevajo začasno prometno signalizacijo. Urejeni bodo obvozi, o katerih bodo prebivalci in uporabniki ceste pravočasno obveščeni.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content