Zaključni dogodek mladih moderatorjev

V Mestni občini Velenje se zavedamo, da so mladi naša prihodnost. Prizadevamo si, da na različnimi področji sodelujemo z mladimi Velenjčani in jih vključujemo v delovanje lokalne skupnosti. Letos smo tako skupaj izvedli že kar nekaj projektov, med drugim smo pozvali mlade dijake Šolskega centra Velenje, ki imajo interes za moderiranje občinskih dogodkov, da se udeležijo usposabljanja, ki smo ga nato tudi izvedli. V sredo, 25. maja, ob 15.30 pa v mali dvorani Doma kulture Velenje pripravljamo zaključni dogodek, ki ga bodo moderirali dijaki sami. Tema dogodka bodo mladi, saj si želimo, da ob nekdanjem dnevu mladosti spregovori mladost.

Dijaki so na usposabljanju, ki je potekalo od marca prisluhnili nasvetom izkušene moderatorke Maje Gorjup Zdovc, ki jim je podala vse osnovne informacije o tem, kaj vse je naloga moderatorja in na kaj vse je potrebno biti pozoren, ko si na odru. Obiskali so Radio Velenje in Regionalno televizijo VTV in se preizkusili tudi pred mikrofoni in kamerami. Na vsakem srečanju so dobili veliko koristnih nasvetov, ki jim bodo zagotovo prišli prav. V tem času, ko je potekalo usposabljanje, smo nekatere dijake za kakšen manjši dogodek že povabili k sodelovanju, saj jih bodo največ naučile prav izkušnje.

Prijazno vabljeni tudi predstavniki medijev!

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content