Kino predstave

Fant proti vsem

Redna filmska predstava (Boy Kills World)

22.06.2024
19:00
Kino Velenje, mala dvorana
Festival Velenje - Kino Velenje
5 EUR

Akcijski kriminalni triler, 115 min (Nemčija, Južna Afrika, ZDA)
Režija: Moritz Mohr
Igrajo: Bill Skarsgård, Famke Janssen, Jessica Rothe, Michelle Dockery, Brett Gelman, Isaiah Mustafa, Yayan Ruhian, Nicholas Crovetti, Cameron Crovetti, Quinn Copeland, Sharlto Copley, Andrew Koji

Bill Skarsgård upodobi fanta, ki se zaobljubi maščevanju, potem ko je njegovo družino umorila Hilda Van Der Koy, ponorela matriarhinja pokvarjene postapokaliptične dinastije, zaradi katere je fant osirotel, oglušel in ostal brez glasu. Fant, ki ga žene njegov notranji glas, ki ga je izbral iz svoje najljubše videoigre iz otroštva, trenira s skrivnostnim šamanom, da bi postal orodje smrti in je izpuščen na predvečer vsakoletnega odstrela disidentov. Sledi kaos, ko fant izvede krvavo uničenje borilnih veščin, s čimer spodbudi jezo pokolov in puščanja krvi. Ko se skuša znajti v tem deliričnem kraljestvu, kmalu naleti na obupano odporniško skupino, ki se ves čas prepira z navideznim duhom svoje uporne mlajše sestre.

Fant proti vsem

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content