Drugi dogodki

Dan zdravja na Cankarjevi

05.04.2024
09:00 - 12:00
Cankarjeva ulica
Mestna občina Velenje
V aprilu, mesecu ko obeležujemo tudi svetovni dan zdravja, pripravljamo v sodelovanju s Centrom za krepitev zdravja Velenje, velenjsko podružnico Šole zdravja in društvi s področja zdravja in preventive dogodek v sklopu dneva zdravja na Cankarjevi ulici.

Na stojnicah bo potekala predstavitev Centra za krepitev zdravja ZD Velenje, preventivnih presejalnih programov DORA, ZORA,  SVIT, izvajale se bodo tudi meritve krvnega tlaka, saturacije in testiranje za funkcijsko manjzmožnost. Predstavljali se bodo tudi Medobčinsko društvo gluhih in naglušnih, Društvo za boj proti raku, Hospic, Območno združenje Rdečega križa, Društvo Invalid Konovo, velenjska podružnica Šola zdravja in še in še.

Celo dopoldne bodo strokovnjaki izvajali brezplačne meritve in svetovanja s področja zdravja in preventive. Velenjska skupina Šole zdravja bo izvedla skupinsko jutranjo vadbo na prostem, predstavili bomo društva, ponudbo lokalne zdrave prehrane in zdrave napitke.

Prijazno vabljeni!
Dan zdravja na Cankarjevi

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content