Za mlade preko dveh razpisov 73 tisoč evrov

Mestna občina Velenje je danes na spletni strani www.velenje.si objavila dva javna razpisa s področja mladine, in sicer Javni razpis za sofinanciranje mladinskih projektnih aktivnosti, ki jih bo v letu 2023 sofinancirala Mestna občina Velenje, ter Javni razpis za sofinanciranje in financiranje projektov mladih za dosego ciljev iz Lokalnega programa razvoja delovanja mladih v Mestni občini Velenje v letu 2023. Oba javna razpisa bosta trajala od 1. marca 2023 do 31. marca 2023, za njiju pa namenjamo 73 tisoč evrov.

Za javni razpis za sofinanciranje mladinskih projektnih aktivnosti, ki jih bo v letu 2023 sofinancirala Mestna občina Velenje, namenjamo 18 tisoč evrov, za javni razpis za financiranje in sofinanciranje projektov mladih za dosego ciljev iz Lokalnega programa razvoja delovanja mladih v Mestni občini Velenje pa 55 tisoč evrov.

Na javni razpis za sofinanciranje mladinskih projektnih aktivnosti, ki jih bo v letu 2023 sofinancirala Mestna občina Velenje, se lahko prijavijo organizacije članice Mladinskega sveta Velenje (z izjemo članic z zamrznjenim članstvom) in posamezniki s stalnim prebivališčem v Mestni občini Velenje, ki se partnersko povezujejo z organizacijami članicami Mladinskega sveta Velenje. Članice mladinskega sveta lokalne skupnosti lahko prijavijo največ dva projekta, posamezna fizična oseba pa samo en projekt.

Na javni razpis za financiranje in sofinanciranje projektov mladih za dosego ciljev iz Lokalnega programa razvoja delovanja mladih v Mestni občini Velenje pa se lahko prijavijo pravne in fizične osebe s sedežem oz. stalnim prebivališčem v Mestni občini Velenje.

Prijava mora biti v celoti izpolnjena in oddana v elektronski sistem. Natisnjen mora biti samo izpis s podatki o prijavi (kontrolni obrazec) in samo ta izpis, podpisan in žigosan, mora biti poslan po pošti oz. oddan osebno skladno z besedilom razpisa.

Prijavitelji morajo prijave oddati do 31. marca 2023, najkasneje do 23.59, ko se bo aplikacija za oddajo elektronske prijave zaprla.

Mestna občina Velenje je nosilec certifikata Mladim prijazna občina že od samega začetka programa. Leta 2012 smo kot ena prvih občin v Sloveniji prejeli certifikat z veljavnostjo štirih let, katerega uspešno ohranjamo vse do danes.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content