Za jutri napovedano odprtje igrišča ob Visti odpovedujemo

Zaradi slabe vremenske napovedi in razmočenega terena odpovedujemo za jutri napovedano odprtje obnovljenega otroškega igrišča ob Visti.
Igrišče bomo predali namenu spomladi prihodnje leto, ko bomo tudi predstavili nova poimenovanja otroških igrišč v Mestni občini Velenje.
Z urejenim otroškim igriščem, ki smo ga obnovili v okviru pilotne akcije mednarodnega projekta WONDER, program Interreg Adrion, smo pripevali k izboljšanju celotne podobe območja prireditvenega prostora VISTA in igrišče približali občankam in občanom ter drugim obiskovalcem.
S 1. julijem je Mestna občina Velenje od Premogovnika Velenje v upravljanje prevzela otroško igrišče ob Visti. Ustrezna prostorska zasnova igrišča se odraža v njegovi uporabnosti in estetski podobi ter posledično privlačnosti za igro.
Mestna občina Velenje je partner v projektu Wonder (program Interreg Adrion), v katerega je vključenih 13 partnerjev iz 6 držav (Italije, Slovenije, Hrvaške, Črne gore, Albanije in Grčije). Glavni cilj projektnega partnerstva je povečati zanimanje za destinacije iz jadransko-jonske regije in povečati njihovo konkurenčnost na račun pristopa, prijaznega otrokom.
Obnovljeno otroško igrišče ob Visti bo v tem času normalno odprto vsak dan do mraka, tako kot ostalih 14 otroških igrišč. Razen Centralno otroško igrišče, ki ima odpiralni čas od 7. do 17.20 in otroško igrišče v Šaleku od 6.30 do 17.20.

Prijazen pozdrav
Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content