Z novim montažnim objektom omogočamo balinanje tudi v zimskem času

V soboto, 19. novembra, bomo ob 14. uri odprli prenovljeno balinišče v Sončnem parku. S postavitvijo montažnega objekta omogočamo balinanje tudi v zimskem času in tako članom balinarskega društva zagotavljamo boljše pogoje za trening in tudi igranje Super lige na domačem terenu. Prva tekma Super lige bo prav na dan odprtja.

V Sončnem parku smo nadkrili balinišče z montažnim objektom, ki bo zagotavljal pogoje za balinanje tudi v zimskem času. Ob postavitvi montažnega objekta smo izvedli še vzdrževalna dela in dodatno razsvetljavo na zunanjih športnih površinah kotalkališča (mize za namizni tenis, rusko kegljišče in igrišče za petanko).

Balinarsko športno društvo Velenje-Premogovnik šteje okoli 50 članov, 26 je registriranih aktivnih balinarjev; rekreativcev in ostalih, ki tekmujejo na balinišču, pa je okoli 120. Prirejajo tekmovanja za člane društev upokojencev, invalide in srečanje članov delovnih organizacij v občini ter na medobčinskem, regijskem in državnem merilu. V klub so včlanjeni balinarji vseh kategorij, od dečkov, deklic, mladincev, mladink, članov in članic, upokojencev, upokojenk ter invalidov.

Članska ekipa se je uvrstila v Super ligo, najmočnejšo ligo pri nas v balinanju. V soboto bo na novo pokritem balinišču v Sončnem parku potekal 2. krog tekmovanja v Super ligi med klubom Velenje-Premogovnik in Agrochem Hrast.

Prijazno vabljeni na odprtje!

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content