Z novim letom prenovljena vizualna podoba Mestne občine Velenje

Velenje je že prepoznano po rumenih srcih iz sončnic, ki smo si jih postavili ob 60-letnici mesta kot fotokotičke na treh različnih lokacijah. Takrat smo tudi začeli promovirati Velenje kot mesto, ki ima srce in srčne ljudi, saj smo prepoznavni po tem, da imamo veliko število prostovoljcev, da znamo vedno pomagati, prisluhniti in sodelovati ter se povezovati. Iz tega je nastal slogan Velenje – mesto s srcem, ki ga želimo z novim letom še bolj razširiti v javnosti. Zato smo srce, kot osrednji element komunikacije, postavili na različne občinske dokumente, uporabljali pa ga bomo tudi ob drugih priložnostih. Hkrati dodajamo še en grafični element, ki prikazuje prehod mesta iz rumene barve v zeleno, pri čemer zelena ne pomeni le zelene barve narave, s katero se lahko v Velenju pohvalimo, ampak predstavlja življenje v Velenju. Mlade, ki jih želimo obdržati ali privabiti nazaj po končanju študija, svetlo prihodnost, nove priložnosti in dobro življenje, ki ga bomo omogočali tudi s prestrukturiranjem.

Idejama o srčnosti mesta in svetli – zeleni prihodnosti bomo sledili tudi pri drugih projektih, zato boste podobe, ki jih lahko vidite tudi v priponkah, lahko opazili tudi ob katerih drugih priložnostih.
Verjamemo, da smo oblikovali odlično zgodbo, ki prikazuje, kaj je Velenje in kdo smo Velenjčani. Potrudimo se, da bomo svojo dobrosrčnost v novem letu dokazovali vsak dan!

Prijazen pozdrav
Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content