Z informacijskimi posodobitvami do še boljše informiranosti

Po novem lahko dogajanje v mestnem središču spremljate 24 ur na dan prek panoramske kamere na povezavi Velenje v živo – Mestna občina Velenje. Prav tako smo na območju Velenjske plaže in Starega Velenja nadgradili brezplačno brezžično omrežje WiFi Velenje, ki bo obiskovalcem omogočalo bolj kvaliteten dostop do svetovnega spleta.

Brezplačno brezžično omrežje WiFi Velenje je na voljo na območju ob Velenjskem jezeru (območje Viste, avtokampa in čolnarne) ter na prenovljenem Starem trgu v Starem Velenju. Delno pokrite lokacije z WiFi pa so Sončni park, Velenjski grad, skakalnica, Vila Bianca, Rdeča dvorana, upravna občinska stavba in Titov trg, dom kulture, promenada, dvorišče šolskega centra in zdravstvenega doma, avtobusna postaja, mladinski hotel in Cankarjeva ulica.

Že od leta 2008 uporabnikom brezplačnega brezžičnega omrežja WiFi Velenje zagotavljamo varen ter zanesljiv dostop do interneta na prostem. Ves čas omrežje nadgrajujemo z novimi dostopnimi točkami. Pred kratkim smo povečali pokritost brezžičnega interneta na območju Starega Velenja in Velenjske plaže, ki bo obiskovalcem omogočil še boljšo izkušnjo.

Na novo smo namestili panoramsko kamero, prek katere je možno na povezavi 24 ur na dan v živo spremljati trenutno sliko dogajanja v mestnem središču.

S podobnimi posodobitvami bomo nadaljevali tudi v prihodnje in tako uporabnikom zagotavljali čim boljšo izkušnjo z brezplačnim brezžičnim omrežjem WiFi Velenje.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content