Z aktivnostmi mestnega marketinga povezujemo ponudnike v mestnem središču

V Mestni občini Velenje želimo z različnimi aktivnostmi v mestno središče privabiti čim več občank in občanov ter turistov. Z namenom oživitve mestnega središča smo v Kabinetu župana vzpostavili mestni marketing. Opravljeni so že bili razgovori s podjetniki in ostalimi deležniki, kjer smo pridobili prve informacije o željah in potrebah v središču mesta. Za praznični december smo oblikovali interaktivni Velenjski čarobni koledar, s katerim bomo vsak dan v mesecu vabili na dogodke in posebno prodajno/gostinsko ponudbo v mestu. Z enotno podobo bomo opremili tudi 45 ponudnikov, ki bodo sodelovali v akciji. Preko družbenih omrežij bomo nekatere večje dogodke izpostavili pod sloganom Velenje VABI.

Kot institucija z mestnim marketingom spodbujamo razvoj in promocijo mestnega središča, da vanj privabimo nove investitorje, ponudnike ter seveda obiskovalce in turiste. Želimo oblikovati mesto, prijazno domačemu trgovcu, podjetniku in občankam, občanom. Izvedli smo že prve pogovore s ponudniki (trgovci, gostinci, frizerji itd.), z željo po povezovanju in nudenju strokovne podpore, da bomo lahko enotno nastopili pri promociji dogodkov, ki jih v mestu pripravljamo.

Prvi projekt mestnega marketinga je nov, inovativen Velenjski čarobni koledar, ki bo na voljo od 1. decembra dalje na naših družbenih omrežjih. Gre za 31 digitalnih vabil za vsak dan v mesecu decembru, s katerimi želimo spodbuditi naše sledilce in občane, da odkrijejo pestro dogajanje ter ponudbo mestnega središča. Poleg tega bo v prazničnem decembru 45 ponudnikov na svojih vratih imelo enotno oblikovane podobe s svojimi ponudbami. Na dan, ko bo predstavljena njihova ponudba, pa bodo svojim strankam ponudili sladke medenjake v obliki srca, ki simbolizira projekt Čarobni decemberPrvega decembra bomo na družbenih omrežjih prvič izpostavili nekatere aktivnosti in dogodke, ki se bodo odvijali v Velenju, in sicer pod sloganom Velenje VABI. Najprej bomo poudarjali dogajanje ob koncu tedna, kasneje pa tudi dogajanje med tednom. Preko povezave si bo mogoče ogledati tudi vse dogodke v Velenju, ki so na enem mestu zbrani v Koledarčku prireditev.

Velenje VABI, da z nami odkrivate čarobnosti našega mesta vsak dan. Še posebej vabljeni v mesecu decembru!

 

 

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content