Velenjski čarobni koledar pritegnil kar 8.000 obiskovalcev

Prvi projekt mestnega marketinga Velenjski čarobni koledar je decembra pritegnil več kot 8.000 obiskovalcev, od tega več kot 3.000 stalnih. S koledarjem smo vsak dan v mesecu vabili na dogodke in posebno prodajno oz. gostinsko ponudbo v mestu. Z enotno podobo smo opremili tudi 45 sodelujočih ponudnikov, ki so akcijo zelo dobro sprejeli. Odličen odziv, ki predstavlja več kot 12 % vseh obiskov spletne strani www.velenje.si, nam daje zagon, da z različnimi marketinškimi aktivnostmi za oživitev mestnega jedra nadaljujemo tudi v prihodnje. Z mestnim marketingom bomo gradili mestno ponudbo, podpirali lokalno in ustvarjali privlačno mestno središče, ki bo vabilo k obisku.

December je v Mestni občini Velenje prinesel veliko novosti v obliki zanimivih in atraktivnih vsebin. Občanom in obiskovalcem smo želeli pričarati presenečenje vsak dan, zato smo pripravili 31 digitalnih vabil, s katerimi smo spodbujali k odkrivanju pestrega dogajanja ter ponudbe mestnega središča. 45 ponudnikov iz mestnega središča smo opremili z enotno podobo v obliki enega kvadratka koledarja. Na dan, ko je bila predstavljena njihova ponudba, so svojim strankam ponudili sladke medenjake v obliki srca, ki simbolizira projekt Čarobni december. Razdelili smo več kot 50 kg medenjakov, ki so jih pripravili v slaščičarni Tortica iz mestnega središča. Z akcijo smo okrepili promocijo in povezali ponudnike v mestnem jedru.

 V prihodnjem letu bomo z intenzivnim delom pod sloganom “Velenje VABI” nadaljevali.

Iskrena hvala vsem, ki ste podprli in sodelovali pri ustvarjanju čarobnega decembra v Velenju. Skupaj gradimo zgodbo o mestu, ki vabi in navdušuje!

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content