Kaj si predstavljamo pod pojmom zdrava hrana? Zdrava prehrana naj bo del našega življenjskega sloga. Hrana je vir energije in krepi naše zdravje, zato je zelo pomembno, kakšno hrano uživamo.

MESTNA TRŽNICA VELENJE

Mestna tržnica v Velenju je živahno središče ob sobotah, kjer se lahko pohvalijo z raznovrstno ponudbo lokalno pridelane zelenjave, sadja ter drugih izdelkov od lokalnih predelovalcev in pridelovalcev.

Predstavlja pravi mestni utrip in dogodek našega mesta. Prijazno vabljeni!

Ekološka kmetija - Eko Mlinar

Celostna ekološka kmetija, na kateri pridelujejo in predelujejo vso leto sezonsko zelenjavo in sadje. Sezono pričnemo z najlepšo in okusno solato, nato naše stranke razveselimo s sladkimi jagodami, katere so res pravega okusa. Sezono nadaljujemo z pestrim naborom zelenjave, v juliju pa se nato posladkamo z lubenicami in melonami. Pozimi lahko poleg zelenjave ponudimo tudi kislo zelje in repo, katero se vedno kisamo po receptu naših babic, seveda z ekološkim certifikatom. Veliko strank že prisega na naš slogan in način življenja: “Ko veš, kaj ješ”!

Dobrodošli pri nas v prodajalni na njivi ali na Mestni tržnici Velenje.

DARJA MIKLAVŽINA-STRŽ

GOSTINSKA PONUDBA

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content