VELENJE VABI – Velenjsko Kolo sreče nagrajuje in vabi v mestno središče

V Mestni občini Velenje poteka v marcu promocijska akcija Velenje VABI – Razvajaj se v mestu, v kateri sodeluje več kot 30 različnih ponudnikov.

Polovica meseca je za nami in tistim, ki so na občinski spletni strani zavrteli Kolo sreče, smo podelili že več kot 156 nagrad v vrednosti več kot 2.000 evrov. Do danes je digitalno Kolo sreče zavrtelo več kot 200 uporabnikov na dan.

Svojo srečo lahko preizkusite še do konca meseca, saj bo žreb za drugi sklop nagrad v torek, 2. aprila 2024.

 Z akcijo želimo občanom predstaviti ponudbo, ki jo lahko najdejo v mestnem središču. Prav tako pa jih vabimo na številne dogodke, ki jih v središču mesta pripravljajo javni zavodi.

V mesecu marcu, ko praznujejo tako dekleta, dame, žene, gospe in mame kot tudi moški, lahko na spletni strani Mestne občine Velenje www.velenje.si zavrtite Kolo sreče, ki prinaša nagrade, popuste, povabila na dogodke in posebne misli. Veseli nas, da so se na naše povabilo odzvali različni ponudniki, ki so prepoznali dodano vrednost in prispevali popuste in nagrade v skupni vrednosti več kot 4.000 evrov. Kolo sreče na dan zavrti več kot 200 posameznikov. Opravili smo že prvi žreb in podelili 156 nagrad. Drugo žrebanje bo potekalo v torek, 2. aprila 2024. Nabor nagrad, posebnih popustov in podpornikov akcije lahko najdete na spletni strani RAZVAJAJ SE V MESTU | velenje.si.

V sklopu akcije so v mestnem središču postavljena posebna ogledala z napisom Najlepši v mestu in Najlepši nasmeh v mestu, ki simbolizirajo, kako pomembno je, da skrbimo za svoje zdravje in dobro počutje. V prostorih Festivala Velenje, eMCe kluba Velenje, Zavoda za turizem Šaleške doline in Knjižnice Velenje pa lahko na t. i. steni poklonov preberete lepe misli, povabila na dogodke in dobite posebne popuste.

Marčevsko dogajanje je pestro tudi v prostorih javnih zavodov. V Domu kulture Velenje bosta na ogled dve uspešni komediji Večerja bedakov in Ičkoti 2, prav tako pa bomo s koncertom obeležili 20 let delovanja skupine Katice. Pomladne dneve v Glasbeni šoli Fran Korun Koželjski Velenje bo popestril koncert Poti fantazije. Tudi Kino Velenje ponuja raznolik spored. Velenjski muzealci vabijo na predstavitev knjige Potopljeni spomini: Kako je rudarstvo spremenilo pokrajino in usodo prebivalcev Šaleške doline. V Knjižnici Velenje pripravljajo filmski večer na temo Knjižnica nekoč in danes, sodelavci Zavoda za turizem Šaleške doline pa med drugim vabijo na brezplačno vodeno doživetje za otroke, saj bodo pripravili velikonočni lov na svetilko skrivnosti. Celoten koledar dogodkov si lahko ogledate tukaj.

 

Prepustite se ponudbi mesta in se razvajajte v družbi lokalnih ponudnikov!

 

Prijazen pozdrav,

Mestni marketing Mestne občine Velenje

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content