VELENJE VABI – Marca se razvajamo v mestnem središču

V Mestni občini Velenje bomo v mesecu marcu pripravili promocijsko akcijo Velenje VABI – Razvajaj se v mestu z več kot 30 različnimi ponudniki. Privlačne ponudbe, ki bodo namenjene tako ženskam kot moškim, bodo veljale od 1. do 31. marca 2024. Na občinski spletni strani boste vsak dan v mesecu lahko vrteli Kolo sreče, ki bo prinašalo popuste in več kot 60 različnih nagrad lokalnih podjetnikov. Marčevsko dogajanje bomo popestrili s posebnima ogledaloma in s t. i. stenami poklonov, kjer bodo na voljo lepe misli in povabila na dogodke.

Ob mednarodnem dnevu žena bodo rokometaši Rokometnega kluba Gorenje Velenje v soboto, 9. marca, v mestnem središču od 10. ure dalje damam podarili nagelj s čestitko ob 8. marcu. Marčevska akcija Velenje VABI – Razvajaj se v mestu bo v Velenju v znamenju razvajanja, raznolike ponudbe ter podpore lokalnim ponudnikom. Z akcijo želimo občane razvajati ter jim predstaviti lokalno ponudbo, ki jo lahko najdejo v mestnem središču.

V mesecu, ko dekleta, dame, žene, gospe in mame praznujejo mednarodni dan žena in materinski dan, moški pa dan mučenikov, bomo na spletni strani Mestne občine Velenje www.velenje.si vsak dan vrteli Kolo sreče, ki bo prinašalo nagrade, popuste, povabila na dogodke in posebne misli za vse, ki si bodo privoščili razvajanje v našem mestu. Veseli nas, da so se našemu povabilu k akciji odzvali različni deležniki, ki so prepoznali dodano vrednost in prispevali ekskluzivne popuste in nagrade.

Na dveh lokacijah v mestnem središču bomo namestili posebni ogledali z napisom Najlepši v mestu in Najlepši nasmeh v mestu, ki bosta simbolizirali, kako pomembno je, da skrbimo za svoje zdravje in svoje dobro počutje. V prostorih Festivala Velenje, eMCe kluba Velenje in Zavoda za turizem pa bodo na ogled t. i. stene poklonov, kjer bodo občani lahko dobili lepe misli za vsakdan, povabila na dogodke in posebne popuste.

V Velenju bo marca bogato glasbeno–kulturno dogajanje tudi v prostorih javnih zavodov. Izpostavljamo veliki koncert pop slovenske pevke Maraaye, koncert skupine Tabu v Maxu, nastop Adija Smolarja v Klubu eMCe plac in različne delavnice v Vili Bianci, vključno s tisto, na kateri se bomo spraševali: »Ali obleka naredi človeka?«. Mesec marec bo prinesel raznovrstno paleto dogodkov za vse, vključno z rokometno tekmo 10. marca, komedijo Večerja bedakov v Domu kulture Velenje, koncertom ob 20. obletnici delovanja skupine Katice ter koncertom Poti fantazije v Glasbeni šoli Fran Korun Koželjski Velenje. Kino spored v Velenju bo raznolik ves mesec, s posebnim tematskim programom 8. marca. Na dan žena bo za ženske brezplačen ogled razstav na Velenjskem gradu, v Hiši mineralov in v Muzeju usnjarstva na Slovenskem. Za razvajanje z dobro knjigo vas vabimo, da obiščete Knjižnico Velenje. Celoten koledar dogodkov si lahko ogledate: https://www.velenje.si/velenje-vabi-razvajaj-se-v-mestu/

Vabimo vas, da se pridružite in vsak dan v mesecu marcu preizkusite srečo na digitalnem Kolesu sreče, ki bo obogaten s prispevki številnih velenjskih podjetnikov. Mogoče pa ravno vas razveseli s prav posebnim razvajanjem.

Hvala tudi vsem podjetnikom, javnim zavodom, ki ste podprli in sodelovali pri ustvarjanju akcije za občane.

ZAVRTI KOLO SREČE!

V mestno središče vabljeni vsak dan, saj skupaj gradimo zgodbo o mestu, ki vabi in navdušuje!

Prijazen pozdrav
Mestni marketing Mestne občine Velenje

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content