Velenje pomaga z dobrodelnim dogodkom

V Mestni občini Velenje v teh dneh ocenjujemo škodo, ki so jo povzročila nedavna neurja in poplave. Zavedamo se, da se je veliko naših občanov, še več pa občanov sosednjih občin, znašlo v hudih stiskah. Zato imamo odprt dobrodelni račun, na katerem zbiramo sredstva za pomoči potrebne v Savinjski in Koroški regiji. Sredstva zbiramo tudi preko SMS sporočil, prav tako številni dogodki v Velenju potekajo v dobrodelnem duhu.

Velik zaključni dobrodelni dogodek za zbiranje sredstev bomo pripravili v soboto, 7. oktobra, od 12. ure dalje na Visti v Velenju. Na njem bodo sodelovali velenjski otroci, učenci, dijaki, plesne šole in znani glasbeni izvajalci. Vstopnina bo 5 evrov za odrasle nad 15 let. V Velenju smo znani po tem, da si znamo pomagati in dobro sodelovati, zato tudi sedaj pomagajmo skupaj.

Dobrodelni dogodek na Visti smo si zamislili kot celodnevno glasbeno/plesno dogajanje z gostinsko ponudbo na kulinarični tržnici. Zbrana sredstva bomo namenili našim občanom in ljudem iz Savinjske in Koroške regije, ki pomoč najbolj potrebujejo za sanacijo škode po neurjih in poplavah.

V teh dneh potekajo dogovarjanja z različnimi znanimi glasbenimi skupinami in drugimi, ki bodo sodelovali na dogodku. Med znanimi glasbenimi izvajalci so sodelovanje že potrdili: Nina Pušlar, Maja Keuc, BQL Rok, Maraaya, 6Pack Čukur, Alya, Til Čeh, Natalija Verboten, Matjaž Jelen, Robert Goter, Tanja Lončar, Mrigo, Chateau – Matjaž in Zvone, Ansambel Stil, Domen Kumer, Ansambel Potepini idr.

Sredstva lahko za ta namen donirate na transakcijski račun: MZPM VELENJE (Aškerčeva 21, Velenje), TRR pri NLB: SI56 0242 6001 1465 352, koda namena: CHAR, namen plačila: donacija Velenje pomaga, sklic/referenca: SI00 2023-1.

Od 1. septembra do 31. oktobra pa bo omogočena tudi storitev donacije preko SMS sporočil na kratko številko 1919 s ključno besedo VELENJEPOMAGA5.

Želimo si, da bi dogodek obiskalo čim več naših občank in občanov ter tudi drugih obiskovalcev.

Pokažimo, da nam je mar, da znamo stopiti skupaj, ko je to potrebno, ter pomagati vsem, ki pomoč sedaj res potrebujejo. Dokažimo, da ima Velenje veliko srce. Da smo mesto s srcem.

Dobrodelni dogodek pripravljamo Mestna občina Velenje, Festival Velenje, ŠRZ Rdeča dvorana Velenje, Mladinski center Velenje, Zavod za turizem Šaleške doline, Knjižnica Velenje, Muzej Velenje, Andragoški zavod Ljudska univerza Velenje, MZPM Velenje, Vrtec Velenje, velenjske osnovne šole, Glasbena šola Fran Korun Koželjski Velenje, medijski pokrovitelj Naš čas, Radio Velenje.

V primeru slabega vremena bomo dogodek pripravili v Rdeči dvorani Velenje.

Velenje pomaga! Pomagaj tudi ti!

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content