Velenje pomaga tudi z dobrodelno dražbo umetnin

V Mestni občini Velenje pripravljamo spletno dobrodelno dražbo umetniških del Društva šaleških likovnikov, ki traja do 6. oktobra do 12. ure. Razstavljena dela si lahko ogledate v Vili Bianci ali na Facebook profilu Visit Šaleška. Začetna cena posamezne umetnine je 100 evrov, najmanjši znesek dviga znaša 10 evrov. Zbrana sredstva bomo namenili za pomoč poplavljenim v sklopu akcije Velenje pomaga.

Na pobudo predsednika Društva šaleških likovnikov Saliha Biščića smo pripravili spletno dobrodelno dražbo 21 slikarskih del in 7 glinenih izdelkov, ki so nastali v okviru 16. likovne kolonije z naslovom Moje mesto, rad te imam in so razstavljeni v Vili Bianci. Začetna cena posamezne umetnine je 100 evrov, najmanjši znesek dviga znaša 10 evrov. Ponudbo lahko oddate v komentarju pod vsako umetnino posebej ali anonimno na turizem@velenje.si.

Po zaključku dražbe se sredstva nakažejo na račun Medobčinske zveze prijateljev mladine Velenje, namen plačila: donacija Velenje pomaga. Po plačilu je možen osebni prevzem v Vili Bianci (Stari trg 3, 3320 Velenje), kontaktna številka 03 896 17 15. Ob prevzemu umetnine licitator pokaže potrdilo o plačilu.

Vsa na dražbi zbrana sredstva bomo namenili našim občanom in ljudem iz Savinjske ter Koroške regije, ki pomoč najbolj potrebujejo za sanacijo škode po neurjih in poplavah. Višino zbranih sredstev bomo razglasili na dobrodelnem dogodku Velenje pomaga, ki ga pripravljamo v soboto, 7. oktobra 2023, od 12. ure dalje na Visti.

Prijazno vabljeni k sodelovanju!

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content