Več kot 130 dijakom bomo omogočili počitniško delo

Za počitniško delo pri projektu Čisto moje Velenje je prostih še nekaj mest, zato vabimo zainteresirane dijake, da se prijavijo in oddajo vlogo na Mestno občino Velenje. Prijavnica je objavljena na spletni strani www.velenje.si (Obrazci, Ostalo). Letos bomo projekt, za katerega namenjamo 62 tisoč evrov, izvajali med 3. julijem in 31. avgustom. S sredstvi bomo delo omogočili več kot 130 dijakom.

Vsakoletni projekt počitniškega dela dijakov Čisto moje Velenje bomo letos izvajali že enaindvajsetič. Prejeli smo že okoli 60 prošenj za sodelovanje pri projektu, katerega bomo izvajali v devetih tedenskih terminih v času med 3. julijem in 31. avgustom. Ker je še nekaj prostih mest, lahko zainteresirani dijaki vloge še vedno oddajo na Mestno občino Velenje (pošljejo po navadni pošti na naslov Titov trg 1 ali pošljejo e-sporočilo na e-naslov info@velenje.si). Prva skupina dijakov bo s počitniškim delom začela v ponedeljek, 3. julija 2023, ob 8. uri. Počitniško delo bo plačano 7 evrov na uro (bruto znesek), posameznik pa lahko opravi največ 37 ur oziroma 5 delovnih dni.

V Mestni občini Velenje si s številnimi aktivnostmi in čistilnimi akcijami skozi vse leto prizadevamo, da bi bilo mesto čisto in urejeno. Ena od takšnih aktivnosti je tudi izvedba vsakoletnega projekta počitniškega dela dijakov Čisto moje Velenje. Na takšen način pri mladih spodbujamo pozitiven odnos do mesta in skrbi za čisto okolje.

Temeljni cilji projekta Čisto moje Velenje so poleg skrbi za urejeno in čisto okolje, tudi spodbujanje medgeneracijskega sodelovanja, sklepanje novih prijateljskih vezi, finančna pomoč mladim oziroma njihovim družinam, krepitev zavesti o pomenu zdravega in čistega bivalnega okolja ter pozitiven odnos do urbane opreme.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content