Vabljeni na razvajanje v mestno središče

Mestni občini Velenje bomo že osmo leto zapored pripravili promocijsko akcijo ponudnikov, ki poslujejo v mestnem središču. Privlačna ponudba 15 gostincev in trgovcev bo veljala od 5. do 25. marca 2022. Letos smo se povezali še z dijaki Srednje elektro in računalniške šole Šolskega centra Velenje, ki so v okviru praktičnega pouka pripravili promocijske spote lokalnih ponudnikov. Ob bližajočem se mednarodnem dnevu žena bomo v soboto, 5. marca, v mestnem središču od 9. ure dalje damam podarili nagelj s čestitko ob 8. marcu.

V času, ko dekleta, dame, žene, gospe in mamice praznujejo mednarodni dan žena in materinski dan, vas z ugodno ponudbo v mestno središče vabijo butika Elma in Sax fashion, frizerski in kozmetični salon Hipnotik, kavarne Hotel Paka, Espresso Momento in Teater Kapija, trgovina s točenimi parfumi Diva, trgovina Office&More, optiki Fortuna in Paka, Urarstvo in zlatarstvo Tamše Erih in Zlatarstvo Krajnc, center kulinarič-nega dogajanja Soulate in zdravo, cvetličarna in darilna trgovina Metka ter trgovina Šili testenine v Starem Velenju.

Promocijske spote, ki so jih pripravili dijaki Srednje elektro in računalniške šole Šolskega centra Velenje, bomo v času trajanja akcije objavljali na naših družbenih omrežjih.

Prilagamo priložnostni letak s ponudbo.

Prijazno vabljeni na razvajanje v mestno središče!

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content