Vabljeni na pestro sobotno praznično dogajanje

V soboto, 9. decembra, dopoldan bo v mestnem središču potekal praznični sejem izdelkov domače obrti in prazničnih dobrot na več kot 30 stojnicah. Z nami bo tudi mobilna radijska ekipa Vala 202, ki bo v živo predstavljala praznično dogajanje in prireditve, ki se v Velenju odvijajo tekom leta.

Vabimo vas, da se pridružite prazničnemu vzdušju, ki ga je ves mesec december že mogoče čutiti v mestnem središču. V soboto bo med 8. in 13. uro potekal praznični sejem. Izdelki domače obrti, praznični priboljški in dobrote ter drobna darila, ki si jih poklanjamo v prazničnem času, bodo obiskovalcem prišli v tem času še kako prav. Za spremljevalni glasbeni program bodo poskrbeli člani Šaleškega študentskega okteta in Andrej Kmetič. Turistična zveza Velenje bo v sklopu sejma pripravila dobrodelno pokušino prazničnih jedi. Zbrana sredstva bodo namenjena za dobrodelni sklad pri Medobčinski zvezi prijateljev mladine Velenje – za pomoč po poplavah.

Dogajanju v mestnem središču se bo pridružila tudi mobilna radijska ekipa Vala 202, ki se bo v živo javljala iz Velenja. Radijski gostje bodo predstavljali odmevne velenjske prireditve, zgodbe, posameznike. Direktorji nekaterih javnih zavodov bodo spregovorili o festivalih, kot so Pikin festival, Kunigunda idr., ki se odvijajo v našem prostoru, ter predstavili delovanje posameznih institucij.

Celoten program Čarobnega decembra v Velenju je objavljen v koledarju dogodkov na spletnih straneh www.velenje.si in www.festival-velenje.si ter na spletnih straneh posameznih organizatorjev.

Praznični sejem organizira Festival Velenje v sodelovanju s partnerji.

Velenje VABI! Pridružite se nam!

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content