Vabilo na generacijski forum Poklici prihodnosti (30. 5. ob 17. uri, Center Nova)

Spoštovani,

Velenje je trenutno v zahtevnem obdobju, ko nas zaradi bližajočega zapiranja premogovnika, čakajo odločilni ukrepi in aktivnosti. Zavedamo se, da je potrebno razmišljati dolgoročno. Čez nekaj let bomo za nova delovna mesta potrebovali mlade z določeno izobrazbo, zato je nujno, da že sedaj raziskujemo in načrtujemo, kako mlade DANES usmeriti na pravo pot izobraževanja in usposabljanja, da bodo JUTRI lahko s svojim znanjem in delom bogatili delovanje celotne lokalne skupnosti, hkrati pa sebi in svoji družini zagotavljali kakovostno življenje.

Začenjamo s 1. fazo prestrukturiranja. Povezali smo se z investitorji, ki bodo svoje storite izvajali v naši poslovni coni in svoje poslovne priložnosti načrtujejo v Velenju. Zato bomo pripravili generacijski forum, na katerem se bodo predstavili investitorji in povedali, kakšen kader bodo potrebovali dolgoročno in kakšne priložnosti bodo ponujali za svoje zaposlene.

Generacijski forum na temo Poklici prihodnosti bo v ponedeljek, 30. maja, ob 17. uri v dvorani Centra Nova.

Na njem bodo sodelovali: Tadej Von Horvath iz podjetja Vonpharma, Mitja Repše iz podjetja ErgoPharma, Andreja Stopar iz podjetja Malinca, Marjan Gobec iz podjetja Artes, Matej Meža iz podjetja Mega M, dr. Branka Viltužnik iz podjetja Skaza, Peter Šilc iz podjetja Tiki Hvac, dr. Blaž Likozar iz Kemijskega inštituta in Rok
Urbanc, direktor podjetja CORe.

Po uradnem delu bo sledilo druženje ob pogostitvi.

Prijazno vabljeni!

 

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content