V Velenju veliko možnosti za počitniško delo

V Upravi Mestne občine Velenje bomo letos že dvaindvajsetič zapored izvajali projekt počitniškega dela Čisto moje Velenje, ki ga bo možno opravljati od 1. julija do 30 avgusta. Počitniško delo bo plačano 8 evrov na uro (bruto znesek), posameznik pa lahko opravi največ 38 ur oziroma 5 delovnih dni. S projektom, za katerega namenjamo 65 tisoč evrov, bomo omogočili delo več kot 115 dijakom.
V Velenju dijake in študente k počitniškemu delu vabijo tudi Zavod za turizem Šaleške doline, Festival Velenje in Komunalno podjetje Velenje, ki v prihajajočih mesecih potrebujejo dodatno pomoč.

V Upravi Mestni občini Velenje si s številnimi aktivnostmi in čistilnimi akcijami skozi vse leto prizadevamo, da bi bilo mesto čisto in urejeno. Ena od takšnih aktivnosti je tudi izvedba vsakoletnega projekta počitniškega dela dijakov Čisto moje Velenje. Na takšen način pri mladih spodbujamo pozitiven odnos do mesta in skrbi za čisto okolje. Temeljni cilji projekta Čisto moje Velenje so poleg skrbi za urejeno in čisto okolje, tudi spodbujanje medgeneracijskega sodelovanja, sklepanje novih prijateljskih vezi, finančna pomoč mladim oziroma njihovim družinam, krepitev zavesti o pomenu zdravega in čistega bivalnega okolja ter pozitiven odnos do urbane opreme. Počitniško delo bo možno opravljati v 9. terminih od 1. julija do 30 avgusta. Delo bomo omogočili več kot 115 dijakom nekaj mest je še prostih, zato vabimo dijake, da se prijavijo. Počitniško delo bo plačano 8 evrov na uro (bruto znesek), posameznik pa lahko opravi največ 38 ur oziroma 5 delovnih dni, skupaj bomo za projekt namenili 65 tisoč evrov. Prijavnica je objavljena na spletni strani Mestne občine Velenje www.velenje.si Vloge – Mestna občina Velenje (Ostale vloge).
Zavod za turizem Šaleške doline bo tudi potreboval pomoč dijakov oz. študentov v počitniškem času za pomoč pri urejanju okolice Vile Biance, Velenjske plaže in Viste ter za pomoč pri delu v TUC-u. Prijave sprejemajo na elektronski naslov: turizem@velenje.si.

Festival Velenje bo v času Pikinega festivala potreboval pomoč študentov pogoj je študentski status. Termin opravljanja dela bo med 7. in 13. septembrom, za pomoč tehničnim službam pa med 31. avgustom in 20. septembrom. Na uro bodo plačali 6,20 evra neto. Prijave sprejemajo na elektronski naslov: info@festival-velenje.si.

Tudi v Komunalnem podjetju Velenje dijakom in študentom v juliju in avgustu omogočajo počitniško delo. Vsako poletje v podjetju tako delovne izkušnje pridobiva okrog 25 otrok, večinoma fantje, ki opravljajo delo na terenu.

Dijaki in študentje vabljeni k prijavi.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content