V Rdeči dvorani nova tribuna s 750 sedeži

V teh dneh v Rdeči dvorani Velenje zaključujemo s postavitvijo nove tribune, ki bo omogočila še boljše spremljanje tekmovanj in dosežkov naših športnikov. Novo pridobitev bomo namenu predali v soboto, 3. februarja, v sklopu otvoritve državnega prvenstva in festivala v judu.

Občanke in občane vabimo, da se udeležijo prvega športnega dogodka na novi tribuni ob 9.30, ko bosta prisotne nagovorila tudi župan Mestne občine Velenje Peter Dermol in generalni direktor Direktorata za šport z Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport mag. Dejan Plastovski.

Sodobna tribuna s 750 novimi sedeži predstavlja pomembno posodobitev in izboljšanje uporabnosti dvorane, tako za športnike kot tudi za navijače, saj omogoča hitro postavljanje in zlaganje. Za investicijo v novo tribuno smo namenili približno 150 tisoč evrov, od tega je približno 50 tisoč prispevalo Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport, 100 tisoč pa Mestna občina Velenje.

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content