V Mestni občini Velenje za spodbujanje podjetništva ponovno namenjamo 100.000 evrov

V Mestni občini Velenje za spodbujanje podjetništva letos ponovno namenjamo 100.000 evrov, in sicer za sklop A (spodbujanje naložb v gospodarstvo) 50.000 evrov, za sklop B (spodbujanje zagona podjetij v inkubatorju) 30.000 evrov in za sklop C (spodbujanje razširjanja dejavnosti in znanja – spodbujanje prijav podjetij na javne razpise) 20.000 evrov. Rok za oddajo vlog za sklopa A in C poteče 5. maja, za sklop B pa 7. julija. Vsa razpisna dokumentacija je na voljo na spletni strani www.velenje.si (Za občane, Javne objave in razpisi).

Na javni razpis, ki je objavljen na spletni strani Mestne občine Velenje in v Uradnem listu RS, št. 39/2023, se lahko prijavijo samostojni podjetniki posamezniki, zadruge, mikro in mala enotna podjetja, ki so organizirana kot gospodarska družba s sedežem oziroma lokacijo poslovne enote na območju Mestne občine Velenje in bodo izvajali naložbo ali projekt na območju Mestne občine Velenje. Do sredstev so upravičeni tudi subjekti, ki nimajo sedeža v Mestni občini Velenje, vendar bodo izvajali projekt na območju občine Velenje.

Prijavitelj lahko odda le eno vlogo ter lahko kandidira samo za en namen. Sredstva se odobrijo za upravičene stroške prijavljenega projekta, ki so nastali od 1. 1. 2023 do 15. 11. 2023.

Rok za oddajo vlog za sklopa A in C je 5. maj 2023 do 9. ure, ko se bo aplikacija za oddajo elektronske prijave zaprla. Za sklop B je rok za prijavo do 7. julija 2023 do 9. ure. Prijava mora biti v celoti izpolnjena in oddana v elektronski obliki preko aplikacije na povezavi https://velenje.e-obcina.si/objava/719691. Za uspešno oddajo prijave na razpis potrebujete kvalificirano digitalno potrdilo in dostop do varnega elektronskega predala.

Prijazno vabljeni k prijavi.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content