Uvajamo nove ukrepe za reševanje stisk občanov

Ker se zavedamo stisk občanov zaradi visokih položnic za ogrevanje, uvajamo nove ukrepe, s katerimi želimo olajšati finančno breme občanov. Predstavili jih bomo na novinarski konferenci, ki jo bomo pripravili v torek, 30. januarja 2024, ob 13. uri v protokolarni sobi Mestne občine Velenje. Župan Mestne občine Velenje Peter Dermol vabi vse, ki imajo pomisleke glede izdanih komunalnih položnic, na osebne razgovore. Srečanja bodo potekala v mestni hiši v torek, 30. januarja, ter v sredo, 31. januarja, med 14. in 18. uro.

V preteklih dneh smo opravili številne razgovore, analize in sestanke z različnimi deležniki, ki so nam omogočili širši vpogled. Temeljito smo preučili problematiko ter iščemo primerne, učinkovite in hitre rešitve, ki bodo znižale stroške občanom od 1. januarja 2024 dalje. Na podlagi pridobljenih informacij pripravljamo niz ukrepov, namenjenih lajšanju bremen naših občank in občanov. Te ukrepe bomo podrobneje predstavili na novinarski konferenci, ki jo bomo pripravili v torek, 30. januarja 2024, ob 13. uri v protokolarni sobi Mestne občine Velenje.

Prav tako župan Mestne občine Velenje Peter Dermol vabi vse, ki imajo pomisleke ali vprašanja glede komunalnih položnic, na osebne razgovore. Srečanja z županom bodo potekala v mestni hiši v torek, 30. januarja, ter v sredo, 31. januarja, med 14. in 18. uro. Prosimo, da se za razgovor predhodno naročite na e-naslovu info@velenje.si ali telefonski številki 03 8961 605. Občane pozivamo, da ob prijavi za razgovor posredujejo številko zadnjega izdanega računa od Komunalnega podjetja Velenje.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content