Umrla je občinska nagrajenka Hermina Groznik

Sporočamo žalostno vest, da je včeraj umrla občinska nagrajenka Hermina Groznik, mnogim poznana kot Herma. Herma je bila celo življenje zelo aktivna pri sooblikovanju lokalne skupnosti. Učiteljica, ki se je rada vključevala v številne aktivnosti, prav posebno ljubezen pa je gojila do taborništva in njen prispevek na tem področju je bil res velik. Mnogi bi se strinjali, da je prav njena zasluga, da se je taborništvo naselilo v vse velenjske osnovne šole.

Leta 2005 je Hermina Groznik za svoj pomemben prispevek k delovanju lokalne skupnosti prejela visoko občinsko priznanje – grb Mestne občine Velenje.

Vsi, ki bi želeli, se lahko vpišejo v žalno knjigo, ki jo bomo pripravili v občinski sejni dvorani v ponedeljek, 10. oktobra, med 10. in 18. uro ter v torek, 11. oktobra, med 8. in 13. uro.
Žalne seje na željo svojcev ne bomo organizirali.

Pogreb pokojne bo v družinskem krogu v torek, 11. oktobra, ob 16. uri na Pokopališču Škale. Žara bo v vežici na dan pogreba od 14. ure naprej.

Svojcem izrekamo globoko in iskreno sožalje.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content