Tudi v Velenju Ura za Zemljo

Velenje se bo tudi letos pridružilo akciji Ura za Zemljo, ki bo v soboto, 26. marca, med 20.30 in 21.30. V tem času bomo izklopili razsvetljavo na Visti, na Titovem trgu, na Velenjskem in Šaleškem gradu, Domu kulture Velenje in Ljudski univerzi Velenje. Ura za Zemljo je največja svetovna prostovoljna akcija za reševanje našega planeta. Vse občanke in občane vabimo, da se pridružijo akciji in v tem času za eno uro ugasnejo luči in izklopijo elektronske naprave.

Svetovni sklad za naravo (WWF) poziva mesta, kraje in gospodinjstva, da se vključijo v akcijo Ura za Zemljo in v soboto, 26. marca, ob 20.30 izključijo vso razsvetljavo. V akciji sodeluje več kot 190 držav. Letos bo akcija osredotočena na ozaveščanje o hitrem izumiranju.

V letošnji akciji poleg Mestne občine Velenje sodelujejo tudi Zavod za turizem Šaleške doline, Andragoški zavod Ljudska univerza Velenje, Festival Velenje in Muzej Velenje.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content