Tudi v prihodnje ohranjamo brezplačno pravno svetovanje

Že od leta 2009 izvajamo brezplačno pravno svetovanje za občane Mestne občine Velenje in na ta način smo pomagali že več kot 15 tisoč občanom. Svetovanje, na katerega se je potrebno predhodno naročiti na telefonski številki 030 480 937 ali e-naslovu pravno.svetovanje@velenje.si, se izvaja na sedežu občine, Titov trg 1. Oseba je upravičena do treh brezplačnih pravnih svetovanj v enem letu, če ima stalno prebivališče v Mestni občini Velenje.

Občanom želimo tudi v prihodnje z zagotavljanjem brezplačnega pravnega svetovanja pomagati, jim omogočiti kakovostnejše življenje in lažje sobivanje v skupnosti. Zunanja pravna strokovnjakinja svetuje z različnih pravnih področij. Največ vprašanj, zaradi katerih ljudje pridejo po nasvet, je s področij družinske in delovne zakonodaje.

Svetovanje se izvaja na sedežu občine (Titov trg 1, Velenje), in sicer vsak torek od 14. do 16. ure, vsako prvo in tretjo sredo v mesecu od 12. do 14. ure, vsako drugo in četrto sredo v mesecu od 15. do 17. ure in vsak četrtek od 8. do 10. ure.

Na brezplačno pravno svetovanje se je potrebno predhodno naročiti na telefonski številki 030 480 937, na voljo pa je tudi elektronski naslov pravno.svetovanje@velenje.si.

Dosedanji uporabniki so zelo zadovoljni in hvaležni za tovrstno pomoč, saj si drugačne pomoči finančno ne morejo privoščiti.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content