Skok v poletje na Velenjski plaži

Pridružite se nam in skupaj skočimo v poletje, saj na Velenjski plaži, ki je že šestkrat zapored prejela laskavi naziv najboljšega naravnega kopališča v Sloveniji, odpiramo kopalno sezono z bogatim programom zabavnih in športnih aktivnosti. Prireditev Skok v poletje bo potekala na Velenjski plaži v soboto, 22. junija, med 10. in 20. uro. Družinski dan zabave in športa se bo nadaljeval v poletni večer glasbe in plesa, ki se bo na prireditvenem prostoru Vista – park z razgledom začel ob 20. uri.

Wunder Beach Bar v sodelovanju z Zavodom za turizem Šaleške doline pripravlja pester celodnevni program delavnic in animacij za otroke, športnih iger za družine, adrenalinskih izzivov za virtuoze, kulinaričnih razvajanj za sladokusce, glasbene spremljave za prijetno druženje in številna druga doživetja. Za večerni odmev prireditve Skok v poletje bodo poskrbeli Prljavo kazalište, Drugo dugme in Čaga boys. Na dobrodelnem dogodku Odreži drugačnost si bodo obiskovalci lahko uredili svoje pričeske, njihova donacija pa bo namenjena v dobrodelne namene.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content