S tretjo fazo zaključujemo izgradnjo vodovoda Petelinjek

Tretja faza vodovoda Petelinjek zajema izgradnjo vodovodnega omrežja skupne dolžine 774 m. V okviru investicije bomo izgradili sekundarne cevovode, priključne vodovode, tipsko črpališče in elektro priključek za hidroforno postajo. Z investicijo bomo zaključili z izgradnjo vodovoda Petelinjek in 10 občanom omogočili zanesljivo oskrbo s kakovostno pitno vodo.

V okviru zaključne tretje faze izgradnje vodovoda Petelinjek je načrtovana izgradnja cevovoda 2b, ki se priključuje na cevovod 2a, ki smo ga izvedli v okviru druge faze. Cevovod 2b je predviden do hidroforne postaje, tipskega črpališča, ki bo iz PE materiala. Od črpališča bo cevovod potekal skozi gozd do vrha območja Petelinjek, preko katerega se bodo na novo s pitno vodo oskrbovali štirje objekti.

Predviden zaključek gradnje je do konca meseca avgusta 2024. Vrednost investicije je ocenjena na 160.000 evrov brez DDV.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content