S povratnimi uporabniškimi izkušnjami za prijaznejše Velenje

V Mestni občini Velenje spodbujamo in si želimo proaktivne komunikacije z občani, zato smo prisotni na številnih komunikacijskih kanalih, preko katerih obveščamo o aktivnostih, projektih, aktualnih zadevah in zanimivostih. Prizadevamo si za prijazen in učinkovit e-servis obveščanja ter medsebojne komunikacije, hkrati pa smo hvaležni za vsako povratno informacijo. Središče vseh informacij je uradna spletna stran Mestne občine Velenje www.velenje.si. Z nami lahko komunicirate preko uradnega elektronskega naslova info@velenje.si, svoje pobude, vprašanja lahko oddajate preko portala Sooblikujmo Velenje, sledite nam lahko preko številnih družbenih omrežjih. Za informacije smo na voljo tudi na telefonski številki 03 8961 600 in na telefonskem odzivniku 080 88 09.

O aktualnih aktivnostih, projektih si lahko preberete na spletni strani Mestne občine Velenje www.velenje.si, ki je središče informacij za investitorje, gospodarstvenike, drugo strokovno javnost in omogoča uporabniku prijazno prikazovanje javnih občinskih podatkov. S spletnim mestom želimo zagotoviti učinkovit e-servis, hiter dostop do informacij, intuitivno in uporabniku prijazno spletno mesto. Na njej objavljamo sporočila za javnost, razpise, javne objave ter vabimo k prijavi na redna obvestila, ki jih lahko dnevno prejmete v vaš elektronski poštni predal.

Prisotni smo na številnih družbenih omrežjih. Vabljeni, da nam sledite na Facebooku, Instagramu, Twitterju, LinkedInu, Tiktoku in Youtube, kjer dnevno objavljamo ažurne in zanimive vsebine o našem mestu.

Če željene informacije ali podatka ne najdete, vas vabimo, da nam pišete na info@velenje.si in na vaše sporočilo vam bomo odgovorili v nekaj dneh. Občane vabimo tudi k podajanju pobud, predlogov in idej. S tem namenom smo že pred leti vzpostavili portal Sooblikujmo Velenje https://pobude.velenje.si/. Veseli smo vsake povratne informacije o vaši uporabniški izkušnji, saj nam te informacije predstavljajo podlago za izboljšave in nadgradnjo naših storitev in projektov. Mnenje občank in občanov je za nas izjemno pomembno, zato vabljeni, da izkoristite te komunikacijske kanale in stopite v stik z nami. Vabljeni k sodelovanju!

Prijazen pozdrav

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content