S krajani KS Škale-Hrastovec o poteku gradnje hitre ceste

Prihodnji teden, v ponedeljek, 29. novembra 2021, bomo ob 17. uri v večnamenski dvorani v Škalah v sodelovanju s predstavniki Krajevne skupnosti Škale-Hrastovec organizirali delovni sestanek za krajane, ki živijo v neposredni bližini gradbišča 3. razvojne osi. Predstavniki investitorja in projektantov bodo predstavili nadaljnje postopke gradnje tega odseka hitre ceste, na voljo pa bodo tudi za morebitna vprašanja.
Zavedamo se, da gradnja hitre ceste povzroča tamkajšnjim stanovalcem tudi nevšečnosti, zato želimo, da proces izgradnje poteka usklajeno z vsemi deležniki in da skupaj dogovorimo ukrepe, ki bi našim občankam in občanom olajšali vsakodnevne aktivnosti.
Delovnega sestanka se bo možno udeležiti tudi na daljavo prek spletne platforme Zoom (https://us06web.zoom.us/j/81043255326?pwd=UGtQa2EwQ0hCaUZjTGY5UmYxeWhhUT09, Meeting ID: 810 4325 5326, Passcode: 760778).
Prijazno vabljeni k sodelovanju!

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content