S 1. decembrom širimo območje kratkotrajnega parkiranja v Starem Velenju

Od jutri dalje stopa v veljavo razširjeno območje kratkotrajnega parkiranja tudi na desni strani Ljubljanske ceste v Starem Velenju. Na tem območju so parkirišča pretežno v zasebni lasti, vendar smo z lastniki uspeli skleniti dogovor, da se tudi na njihovih zemljiščih, na katerih so parkirišča, uvede območje kratkotrajnega parkiranja. S tem ukrepom bomo predvsem zagotovili možnost parkiranja obiskovalcem, ki pridejo v ta del mesta po opravkih.

Čas parkiranja je omejen na 90 minut. Začetek parkiranja mora voznik označiti na vidnem mestu v avtomobilu. Režim parkiranja bo veljal od ponedeljka do petka med 7. in 17. uro. Izjema bodo imetniki dovolilnic MOV, torej lastniki zemljišč in poslovnih prostorov na tem območju.

Na priloženi karti je obarvano območje, kjer s 1. decembrom 2021 prične veljati območje kratkotrajnega parkiranja.

S 1. oktobrom smo na željo krajevne skupnosti in lokalnih podjetnikov že uvedli območje kratkotrajnega parkiranja na levi strani Ljubljanske ceste (gledano iz smeri poteka prometa).

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content