Rezultati Javnega razpisa za izbiro kulturnih programov in projektov, ki jih bo v letu 2022 sofinancirala Mestna občina Velenje

Januarja letos smo objavili Javni razpis za izbiro kulturnih programov in projektov, ki jih bo v letu 2022 sofinancirala Mestna občina Velenje. Na javni razpis je za vseh pet razpisnih področij prispelo 91 prijav. Šest prijav ni bilo oddanih v skladu z razpisnimi pogoji, zato niso bile obravnavane. V sofinanciranje je bilo sprejetih 80 prijav, in sicer 24 programov kulturnih društev, 33 kulturnih projektov, 20 projektov s področja založništva, en program zveze kulturnih društev in 2 projekta medkulturnega dialoga. Za vse projekte in programe bomo namenili 93.850 evrov.

Javni razpis za izbiro kulturnih programov in projektov, ki jih bo v letu 2022 sofinancirala Mestna občina Velenje je bil objavljen 31. januarja 2022 na spletni strani Mestne občine Velenje, trajal pa je do 3. marca 2022. Na javni razpis je za vseh pet razpisnih področij prispelo 91 prijav. Šest prijav ni bilo oddanih v skladu z razpisnimi pogoji, zato niso bile obravnavane. V postopek ocenjevanja je bilo uvrščenih 85 prijav, od katerih jih 5 ni bilo sofinanciranih, saj niso prejele dovolj točk.
V sofinanciranje je bilo sprejetih 80 prijav.

V proračunu smo za razpis zagotovili 93.850 evrov: za razpisno področje A – sofinanciranje kult. programov: 35 tisoč evrov, za razpisno področje B – sofinanciranje kulturnih projektov: 37 tisoč evrov, za razpisno področje C – sofinanciranje kulturnih projektov s področja založništva: 15 tisoč evrov, za razpisno področje D – delovanje zveze kulturnih društev: 4.850 evrov in za razpisno področje E – projekti medkulturnega dialoga: 2 tisoč evrov.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content