Razvojne površine za prihodnost občine na voljo investitorjem

V Mestni občini Velenje, kjer smo zelo odprti za različne razvojne ideje in poslovne priložnosti, se nahajamo v izjemno pomembnem prelomnem obdobju, v katerem je privabljanje novih razvojnih in tehnološko naprednih projektov in podjetij ključnega pomena za stabilno gospodarsko rast regije. Zato smo v Upravi Mestne občine Velenje pripravili publikacijo, v kateri predstavljamo poslovna in stanovanjska razvojna območja. Zavedamo se, da bo Šaleška dolina kot post-premogovna regija kmalu postala izjemno zanimiva za številne vlagatelje. Konkurenčna prednost doline je možnost pridobitve dodatnih nepovratnih sredstev iz Sklada za pravičen prehod, ki bo na voljo izključno za premogovne regije pred izstopom.

Za učinkovitejše in preglednejše podajanje informacij investitorjem z različnim poslovnim namenom smo na spletni strani Mestne občine Velenje Predstavitvene brošure – Mestna občina Velenje objavili publikacijo Poslovne in stanovanjske razvojne površine Mestne občine Velenje. V njej so predstavljena vsa evidentirana poslovna in stanovanjska razvojna območja s posnetki iz zraka, njihova lega v prostoru, grafično je prikazana lastnina, infrastrukturna opremljenost, ob tem pa smo vsakemu območju dodali QR kodo s povezavo na besedilo tam veljavnega prostorskega akta.

Velenje, znano kot mesto priložnosti, vabi poslovne investitorje, tako lokalne kot iz tujine, k vzpostavitvi prvega kontakta za nadaljnje razgovore. Kot lokalna skupnost bo Mestna občina Velenje, v smeri zasledovanja cilja ustvarjanja novih delovnih mest z visoko dodano vrednostjo, nudila vso pomoč in podporo. Interesente vabimo, da stopijo z občino v stik prek e-naslova info@velenje.si.

Velenje ima številne konkurenčne prednosti in ponuja mnogo priložnosti na različnih področjih. Prepričani smo, da jih znajo prepoznati in ovrednotiti tudi potencialni investitorji. Če bo izkazan poslovni interes naravnan razvojno, trajnostno, odgovorno in v dobro vseh deležnikov, bodo lahko tudi investitorji s svojimi razvojnimi programi in projekti soustvarjali podobo našega mesta v prihodnosti in kvaliteto tukaj živečih občanov.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content