Razglasili bomo naj športnike leta 2022

Na slavnostni prireditvi Športnik leta 2022 v Mestni občini Velenje, ki bo v četrtek, 6. aprila 2023, ob 18. uri v Domu kulture Velenje, bomo predstavili uspehe naših športnic in športnikov ter se jim zahvalili za njihove vrhunske rezultate in predanost športu. V minulem letu so nas športnice in športniki znova razvajali z izjemnimi predstavami na različnih tekmovanjih.

Nominirance in goste bosta pozdravila župan Mestne občine Velenje Peter Dermol in predsednik Športne zveze Velenje Bogdan Plaznik. Posebna gosta večera bosta glavni trener slovenskih smučarskih skakalcev Robert Hrgota in pomočnik trenerja Gašper Berlot. 

Na slavnostni prireditvi bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive v naslednjih kategorijah: športnik in športnica leta, ekipa leta, športnik invalid in športnica invalidka, športnik mladinec in športnica mladinka, športnik invalid mladinec, športnik in športnica kadetinja, športnik in športnica leta – neolimpijske discipline, podelili bomo tudi priznanja športnim pedagogom, jubilejna priznanja za posameznike za delo v športu, za športne dosežke in sodelovanje pri razvoju športa v Mestni občini Velenje.

Vstopnine ni! Vljudno vabljeni!

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content