Razglasili bomo naj športnike leta 2021

V torek, 12. aprila 2022, bo ob 18. uri v Domu kulture Velenje prireditev Športnik leta 2021, na kateri bomo podelili priznanja najzaslužnejšim športnicam in športnikom v Mestni občini Velenje. V minulem letu so nas športnice in športniki znova razvajali z izjemnimi predstavami na različnih tekmovanjih, še posebej smo bili veseli vrhunskih nastopov na olimpijskih igrah. Nominirance in goste bosta pozdravila župan Mestne občine Velenje Peter Dermol in predsednik Športne zveze Velenje Bogdan Plaznik.

Na slavnostni prireditvi Športnik leta 2021 v Mestni občini Velenje bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive v naslednjih kategorijah: športnik in športnica leta, ekipa leta, športnik invalid in športnica invalidka, športnik mladinec in športnica mladinka, športnik invalid mladinec, športnik in športnica kadetinja, športnik in športnica leta – neolimpijske discipline, podelili bomo tudi priznanja športnim pedagogom, jubilejna priznanja za posameznike za delo v športu, za športne dosežke in sodelovanje pri razvoju športa v Mestni občini Velenje.

V spremljevalnem programu se bomo v olimpijskem duhu povezali z barvami sveta in zanetili plamen, ki nam bo osvetlil pot med najboljše.

Vstopnine na prireditev Športnik leta ni! Vljudno vabljeni!

 

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content