Razglasili bomo naj prostovoljko/prostovoljca in naj prostovoljsko organizacijo

V petek, 2. junija, bomo ob 17. uri v Vili Bianci razglasili naj prostovoljko/prostovoljca in naj prostovoljsko organizacijo. Javni natečaj je potekal pod častnim pokroviteljstvom župana Mestne občine Velenje Petra Dermola, ki bo sodeloval tudi pri podelitvi priznanj in plaket.

Tudi letos smo, Mladinski svet Velenje, Mladinski center Velenje in Mestna občina Velenje, pod častnim pokroviteljstvom župana Mestne občine Velenje Petra Dermola, objavili javni natečaj. Komisija je na podlagi prijav izbrala naj prostovoljko/prostovoljca in naj prostovoljsko organizacijo leta 2022 v Mestni občini Velenje. Letošnji naj prostovoljci bodo prejeli zelo privlačne nagrade, in sicer naj prostovoljka/prostovoljec darilni bon v višini 300 evrov, naj prostovoljska organizacija pa darilni bon v višini 1.000 evrov.

Ponosni smo, da prostovoljstvo v Velenju še živi. Da smo prostovoljstvu prijazno mesto dokazujemo vsak dan, na vseh področjih. V številnih društvih, klubih in podjetjih deluje toliko prostovoljcev, da jih ne moremo prešteti. To dokazuje tudi nedavno prejet naziv prostovoljstvu prijazna občina 2023, ki smo ga pred kratkim prejeli od Slovenske filantropije v okviru Nacionalnega tedna prostovoljstva.

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content