Pripravljamo dogodek Za zeleno Velenje

V ponedeljek, 22. aprila, ob svetovnem dnevu Zemlje, pripravljamo ob 12. uri v Vili Bianci dogodek Za zeleno Velenje, na njem bomo predstavili načine ozaveščanja različnih deležnikov o nujnosti prilagajanja podnebnim spremembam, načine priprave orodij za vašo lažjo komunikacijo trajnostnih prizadevanj, predstavili znanja o učinkoviti komunikaciji, načine spodbujanja trajnostnih praks in izmenjava idej za boljši jutri ter predstavili pozitivne učinke trajnostnih prizadevanj za zdravje nas vseh. Dogodek bo predvidoma trajal do 15. ure.

Pridružite se nam pri novi priložnosti za učenje, mreženje in soustvarjanje trajnostne prihodnosti! Število mest je omejeno. Prijave zbiramo do jutri, 19. aprila na povezavi: ZA ZELENO VELENJE – ODPRIMO SRCA ZELENIM NAVADAM (office.com).

Dogodek je trajnostno naravnan, zato vas vabimo, da se na dogodek odpravite peš, se pripeljete s kolesom ali z brezplačnim avtobusom Lokalcem (Vozni red Lokalc) ali pa si delite prevoz. V primeru, da boste prispeli z avtomobilom vas obveščamo, da je število parkirnih prostorov pred Vilo Bianco omejeno. Predlagamo vam, da parkirate v garažni hiši Mercator centra Velenje, ki se nahaja v neposredni bližini Vile Biance.

@EU Green Capital | #EUGreenLeaf
#zeleniambasadoreurope | #euzelenilist
#EUmissions | #MissionCities
#SloveniaGreen | #feelslovenia
#ForOurPlanet

Foto: Roma Bor

ZAVRTI IN SE RAZVAJAJ!

  • Kolo lahko zavrtiš enkrat na dan.
Poizkusi srečo
Strinjam se, da me Mestna občina Velenje obvešča o vseh svojih novostih in dogodkih, saj želim biti informiran/-a o pomembnem dogajanju v mojem kraju.
Več o vaših novih pravicah po GDPR uredbi izveste tukaj.
Strinjam se s pravili nagradne igre in dovoljujem, da se moji oddani osebni podatki uporabijo za potrebe nagradne igre.
Never
Remind later
No thanks
Skip to content